Cersaie vásár beszámoló


Csempe-Cersaie
2015-ben is megrendezésre került a világ legnagyobb burkolatvásár, a Cersaie kiállítás Bologna-ban.

Mivel a burkolatok is évente követik a divat világát, folyamatosan újítanak és fejlesztenek a vezető csempegyárak, hogy a vevőiknek mindig valami friss, ropogós újdonsággal tudjanak előrukkolni.
A világ vezető gyártói, idén is készültek meglepetés termékekkel.
Mivel pár évvel ezelőtt megtörtént a csempegyártás forradalma a digitalizált gyártás, ennek segítségével kis túlzással bármilyen felületet, színt, meg tudnak valósítani a gyártás folyamán.



A gyárak ennek a technológiai újításnak köszönhetően a különböző anyagok (textil, fa, üveg, fém, kő...) egyre tökéletesebb interpretációit tudják előállítani burkolat formájában .

Csempe-Cersaie újdonság, DigitalArt

Trendként mondható továbbra is az egyre nagyobb méretű lapok gyártása, melyre most már a kisebb követő gyárak is képesek (33x100, 60x120, 45x90, és ehhez hasonló méretek, de a 300x150 cm termékek is megtalálható bizonyos gyáraknál)


Egyre inkább eltűnnek a klasszikus dekor elemek (bordura, listello) és az alaplappal megegyező méretű dekor elemek a jellemzőek, melyeket sokszor szintén m2 áron tudunk megvásárolni, ami nem elhanyagolható az össz költséget nézve a fürdőszoba kialakításakor.



Érdekes és egyedi lehetőséget kínálnak a hatszögletű lapokkal burkolt felületek is.



Időpont egyeztetés után, már megtekinthetőek élőben bemutatótermünkben.